Katalógus

  /    /  Oszlopok  /  kol-60-80 oszlop (Versace design)

kol-60-80 oszlop (Versace design)

Kategória:

Leírás

.

Több, mint 100 féle oszlopot forgalmazunk, tetszőlegesen választható 7 féle színben, vagyis közel 700 féle oszlopot kínálunk ezen az oldalunkon. Reméljük, itt megtalálja az Önnek leginkább tetsző termékünket. Fontos szempont lehet, hogy az oszlopok kiegészítőként is szolgálhatnak akár asztalokhoz, polcokhoz, térelválasztókhoz, kandalló mellé. Egyes oszlopok világítással is kérhetők, ezek a katalógusban külön is fel vannak tüntetve. Bizonyos oszloptípusok a méret és a stílus változatlanul hagyása mellett úgynevezett öregített designban is rendelhetők. Az alapanyag gipsz vagy polyrezin lehet, G és P betűkkel jelöljük. A polyrezinből készült oszlopok ára általában magasabb.

A termék a Versace design megjelenésen túl több színben is rendelhető. Alapszínek: matt fehér, fényes fehér, patinás kőszín, bézs, bronz. Egyéb vagy egyedi színek felárasak lehetnek.

A termék árát a napi EUR/HUF árfolyamból számítjuk ki. Megrendelés esetén a  pontos ár miatt hívja információs telefonszámunkat, vagy küldje el kérését itt, az “Érdekel!” gombra kattintva!

Méret: 78 cm magas, 30 cm széles, 30 cm mély 

Anyag: gipsz (G) /polyrezin (P) /időjárásálló, kül- és beltérre egyaránt elhelyezhető/

Lakberendezők és belsőépítészek figyelmébe ajánljuk, hogy épített bútorokhoz az oszlopok tetszés szerinti üveglapokkal is kiegészíthetők (lásd: üveges polcok kategória).

Az aktuális árlistánkat ide kattintva érheti el!