Katalógus

  /    /  Lámpák  /  lam-16 lámpa

lam-16 lámpa

Kategória:

Leírás

Több, mint 50 féle lámpát forgalmazunk, tetszőlegesen választható 7 féle színben, vagyis közel 350 féle megjelenést kínálunk ezen az oldalunkon. Lámpáink között megtalálhatók falikarok, asztali lámpák, álló- és figuratív lámpák. Reméljük, itt megtalálja az Önnek leginkább tetsző termékünket. Fontos szempont lehet, hogy a lámpák kiegészítőként is szolgálhatnak akár asztalokhoz, polcokhoz, térelválasztókhoz, oszlopokhoz, kandalló mellé. Bizonyos lámpatípusok a méret és a stílus változatlanul hagyása mellett úgynevezett öregített designban is rendelhetők. Az alapanyag gipsz vagy polyrezin lehet, G és P betűkkel jelöljük. A polyrezinből készült lámpák ára általában magasabb. Lámpáink és elektronikus berendezéseink az európai érintésvédelmi előírásoknak tanúsítvánnyal (CE) megfelelnek.

A termék több színben is rendelhető. Alapszínek: matt fehér, fényes fehér, patinás kőszín, bézs, bronz. Egyéb vagy egyedi színek felárasak lehetnek.

A termék árát a napi EUR/HUF árfolyamból számítjuk ki. Megrendelés esetén a  pontos ár miatt hívja információs telefonszámunkat, vagy küldje el kérését itt, az “Érdekel!” gombra kattintva!

Méret: 54 cm magas, 23 cm széles, 23 cm mély 

Anyag: gipsz (G) /polyrezin (P) /csak beltéren helyezhetők el/

Az aktuális árlistánkat ide kattintva érheti el!