Katalógus

  /    /  Üveges polcok  /  pol-01b oszlop-elem (POL-01abcd polc eleme)

pol-01b oszlop-elem (POL-01abcd polc eleme)

Kategória:

Leírás

A POL-01abcd üvegpolc egyes elemei külön is megvásárolhatók. Az itt látható elem az oszlop közbülső eleme, cikkszáma POL-01b.

Tetszőlegesen választható 7 féle színben, számos különleges megoldást kínálunk ezen az oldalunkon. Reméljük, itt megtalálja az Önnek leginkább tetsző termékünket. Egyes polcok világítással is kérhetők, ezek a katalógusban külön is fel vannak tüntetve. Némi fantáziával a modulok tetszés szerint bővíthetők, egyedi megoldást kínálnak. Ennek megfelelően az üveglapok változó méretben rendelhetők.  Bizonyos polctípusok a méret és a stílus változatlanul hagyása mellett úgynevezett öregített designban is rendelhetők. Az alapanyag gipsz vagy polyrezin lehet, G és P betűkkel jelöljük. A polyrezinből készült polcok ára általában magasabb.

A termék több színben is rendelhető. Alapszínek: matt fehér, fényes fehér, patinás kőszín, bézs, bronz. Egyéb vagy egyedi színek felárasak lehetnek.

A termék árát a napi EUR/HUF árfolyamból számítjuk ki. Megrendelés esetén a  pontos ár miatt hívja információs telefonszámunkat, vagy küldje el kérését itt, az “Érdekel!” gombra kattintva!

Méret: 30 cm magas, 22 cm széles, 22 cm mély 

Anyag: gipsz (G)

Az aktuális árlistánkat ide kattintva érheti el!