Céginfó

  /  Céginfó

Fontos információ

a

a Sweet-Home®  ábrás védjegy a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 1995. május 31. elsőbbségi nappal /187 792 lajstromszámmal/ bejegyzésre került. A védjegy ettől a naptól számítottan az NR VIDEO BT. (2100 Gödöllő Bajcsy-Zs.u 15.sz.) kizárólagos tulajdonát képezi. A Sweet-Home® védjegy jogos használata csak és kizárólag a védjegytulajdonos engedélyével lehetséges!

Bemutatkozás

a

Sweet-Home® márkanév alatt 15 éve kezdtük el forgalmazni elsősorban nappali lakóterekbe ajánlott egyedi, iparművészek által tervezett lakberendezési termékeinket. 

A Sweet-Home® mediterrán stílusú kollekció tervezésénél törekedtünk arra, hogy termékeink egymással összhangban, lehetőleg azonos stílusban, és a vásárlók igényeinek megfelelő színekben készüljenek el, az ajánlott és választható színminták alapján. Az általunk kínált termékek – az elektromos kandallók kivételével – gipszből, valamint időjárásálló polyrezin alapanyagból készülnek, az utóbbi esetben ezek kül- és beltéren egyaránt elhelyezhetők. A honlapunkon igyekeztünk az általunk forgalmazott termékek széles skáláját tematikusan bemutatni, a választás megkönnyítése érdekében.

Ha olyan terméket keres, amit a honlapunkon nem talál, kérjük, látogasson el társoldalaink valamelyikére: www.egyiptomidiszek.hu; www.kandalloplaza.hu

A Sweet-Home® termékcsaládot elsősorban nappalik, szalonok, szállodai recepciók berendezéséhez, illetve olyan vásárlók számára kínáljuk, akiknek fontos a lakás egyedi megjelenése, különleges harmóniája.

Viszonteladó partnerek jelentkezést szívesen fogadjuk Sweet-Home® termékeink forgalmazásához. Marketing stratégiánk része, hogy egy adott térségben, egy színvonalas üzlettel, illetve partnerrel dolgozzunk, számára kizárólagos területi képviseletet biztosítva.

Ha ön egyéni vásárló vagy viszonteladó, és esetleg felkeltettük érdeklődését a Sweet-Home®  lakberendezési termékek iránt, kérjük, hívja termékmenedzserünket.

Vevőinket szívesen látjuk bemutatótermünkben, telefonon előre egyeztetett időpontban, ahol élőben megtekintheti és megrendelheti az általunk forgalmazott különleges termékeket.

Termékeink forgalmazásához viszonteladó partnereket keresünk!

3
üzlet
15
kategória
624
termék
941
vásárló