Rendelés

  /  Rendelés

Örömmel vesszük, ha valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését. Oldalunk nem webáruház, ezért alul néhány sorban leírjuk a vásárlás menetét, és azt, hogyan tud tőlünk praktikusan, gyorsan rendelni, illetve vásárolni az általunk forgalmazott termékekből vagy >>>

Itt írjon nekünk üzenetet!

a

  Információk a rendeléshez:

  1.Kérjük, katalógusunkból válassza ki azt, vagy azokat a termékeket, ami iránt érdeklődik. Katalógusunkat a fenti menüben, vagy ide kattintva találja meg.

  2.Előzetesen a kategóriákon belül, a képek alatt megtalálja a legfontosabb információkat, méret, cikkszám, aktuális ár, stb. és a termék főbb jellemzőit.

  3.Konkrét érdeklődés esetén kérjük, hogy a +36309528920 telefonszámon hívjon minket, vagy küldje el e-mailben a megvásárolni kívánt termék képét, cikkszámát, az esetlegesen felmerülő kérdéseit a gyártási-szállítási határidővel, illetve az árral kapcsolatban. Érdemes számolni azzal, hogy egy későbbi rendelés esetén – Ft/Euro árfolyam függvényében – az árak változhatnak!

  4.Abban az esetben, ha az adott termékből van raktáron, azt azonnal is megvásárolhatja. Az árut kérésére eltesszük, amit átvételkor készpénzzel a helyszínen, vagy díjbekérő megküldését követően előreutalással a 10103836-11282139-00000007 számú bankszámlánkra ki tud fizetni.

  5.Ha Ön olyan terméket választott, amiből épp nincs raktárkészlet, úgy a rendelés leadásától a raktárba érkezésig legalább 2-6 hét közötti rendelési idővel, illetve a rendelés nagyságától függően 30-50% előleg befizetésével érdemes számolnia.

  6.Ha Ön csak érdeklődik valamelyik termékünk iránt, és korábban már megadta telefonszámát, munkatársunk rövid időn belül visszahívja Önt, és mind a rendeléssel, mind a további részletek egyeztetésével kapcsolatban pontos információval fog szolgálni.

  7.Több termék egy időben, vagy egy-egy termék különböző időben történő vásárlása esetén vásárlóinknak törzsvásárlói engedményt adunk, vagy kedvezményes összegű házhozszállítási és helyszíni összeszerelési szolgáltatást nyújtunk.

  8.Mintatermünk látogatása előzetes telefonos egyeztetést követő időpontban lehetséges, ahol a mintadarabok megtekintését követően a rendelés leadására is van lehetőség.

  9.Termékeinkre a törésből és külső behatásból, illetve a rendellenes használatból eredő sérülések kivételével a jogszabályban meghatározott termék-garanciát nyújtunk.

  10.A vásárlás során nem kérünk, nem kezelünk, és nem tárolunk olyan személyes adatokat – az Ön által megadott, vevőszámlához szükséges adatokon kívül -, amihez az Ön hozzájárulására lenne szükségünk.

  Köszönjük, hogy meglátogatta www.sweet-home.hu termékbemutató oldalunkat – remélve, hogy Önt is hamarosan megelégedett vásárlóink között tudhatjuk majd!