Katalógus

  /    /  Elektromos kandallók  /  3D-s beépíthető kandallóbetét

3D-s beépíthető kandallóbetét

149000 Ft

Kategória:

Leírás

Az általunk forgalmazott 3D-s kandallóbetétek az eredeti, tűzteres kandallóval megegyező füst- és látványimitációt nyújtanak – fűtéssel, de fűtésfokozat nélkül is  használhatók. Praktikus előny az, hogy házilagos kivitelezésben elkészített installációban minden nehézség nélkül elhelyezhetők – a végeredmény magáért beszél, lásd az alábbi fotókon.

A termék fényerőszabályzóval, távirányítóval, fűtésfokozatokkal, hideg fénnyel (fűtés nélkül), termosztáttal és időkapcsolóval van szerelve, akár egy meglévő normál 230V fali, földelt dugaljon keresztül működtethető, semmilyen különleges, nagyobb teljesítményű áramkiépítést nem igényel. Érintésvédelme az európai CE szabványnak megfelel, a készülékre 1 év garanciát nyújtunk. Fűtőteljesítménye 60-75 légköbméter (kb. 5 x 5 x 2,5 m) nagyságú szoba önálló fűtésére alkalmas, áramfelvétele max. 1,6 kW, látvány: LED-világítás.

A termék árát a napi EUR/HUF árfolyamból számítjuk ki. Megrendelés esetén a  pontos ár miatt hívja információs telefonszámunkat, vagy küldje el kérését itt, az „Érdekel!” gombra kattintva!

Kandallóinkról bővebb információt itt >>> a kandalloplaza oldalunkon talál.

A 2022-es távirányítós, új modell ára: 159.000.- Ft
(változtatható fény- és parázs-imitációval, fényerősség- és fűtési hőmérséklet-szabályozóval)

Az aktuális árlistánkat ide kattintva érheti el!